O nama

“Alfa razminiranje” d.o.o.

je privatna tvrtka osnovana i registrirana na teritoriju Republike Hrvatske u Zagrebu 04.03.2013. Osnivači tvrtke su bacc. ing. pyrotech. Hrvoje Radočaj i Roman Horvat. Osnovna djelatnost tvrtke su humanitarno razminiranje i zaštitarstvo. Tvrtka posjeduje sve potrebne akreditacije i dozvole za rad izdane od strane Ministarstva unutarnjih poslova i Hrvatskog centra za razminiranje kao što ispunjava sve potrebne tehničke detalje za potrebe poslova zaštitarstva od strane Ministartsva unutarnjih poslova.

“Alfa razminiranje” d.o.o. posebno želi naglasiti da smo potpuno kvalificirani za poslove managamenta, savjetovanja, obučavanja, razminiranja, čišćenja kasetne municije, improviziranih eksplozivnih sredstava, magnetometrije i dubinskog pregleda terena (upotrebom georadara ili protonskog magnetometra), itd.


7.355.000 m2 minski sumnjivog prostora očišćenog i/ili pregledanog prostora bez minskih nezgoda i stradavanja!

Do sada “Alfa razminiranje” d.o.o. izvodila je poslove na teritoriju Republike Hrvatske, Izraela, Republike Srbije te Bosne i Hercegovine. Ponosni smo da je naše ključno osoblje prikupljalo iskustva i na drugim projektima diljem svijeta i u razlišitim nacionalnim standardima poput Mađarske, Grčke, Izraela, Turske, Libije, Gane, Angole, Kolumbije, Zapadne Sahare itd.

Sa trenutnim kapacitetima, opremom i zaposlenicima, tvrtka je sposobna uspješno realizirati sve poslove iz obima Humanitarnog razminiranja. U slučaju povećanja poslova u bilo kojem trenutku tvrtka može povećati broj zaposlenika i opreme radi kvalitetnog i pravovremenog završetka posla.

Za sada “Alfa razminiranje” d.o.o. je uspješno očistila i/ili pregledala preko 7.355.000 m2 minski sumnjivog prostora upotrebom raznih metoda.
Hrvatski