O nama

“Alfa razminiranje” d.o.o.

je privatna tvrtka osnovana i registrirana na teritoriju Republike Hrvatske u Zagrebu 04.03.2013. Osnivači tvrtke su bacc. ing. pyrotech. Hrvoje Radočaj i Roman Horvat. Osnovna djelatnost tvrtke su humanitarno razminiranje i zaštitarstvo. Tvrtka posjeduje sve potrebne akreditacije i dozvole za rad izdane od strane Ministarstva unutarnjih poslova i Hrvatskog centra za razminiranje kao što ispunjava sve potrebne tehničke detalje za potrebe poslova zaštitarstva od strane Minstarstva unutarnjih poslova.

“Alfa razminiranje” d.o.o. posebno želi naglasiti da smo potpuno kvalificirani za poslove managamenta, savjetovanja, obučavanja, razminiranja, čišćenja kasetne municije, improviziranih eksplozivnih sredstava, magnetometrije i dubinskog pregleda terena (upotrebom georadara ili protonskog magnetometra), itd.


7.355.000 m2 minski sumnjivog prostora očišćenog i/ili pregledanog prostora bez minskih nezgoda i stradavanja!

Do sada “Alfa razminiranje” d.o.o. izvodila je poslove na teritoriju Republike Hrvatske, Izraela, Republike Srbije te Bosne i Hercegovine. Ponosni smo da je naše ključno osoblje prikupljalo iskustva i na drugim projektima diljem svijeta i u razlišitim nacionalnim standardima poput Mađarske, Grčke, Izraela, Turske, Libije, Gane, Angole, Kolumbije, Zapadne Sahare itd.

Sa trenutnim kapacitetima, opremom i zaposlenicima, tvrtka je sposobna uspješno realizirati sve poslove iz obima Humanitarnog razminiranja. U slučaju povećanja poslova u bilo kojem trenutku tvrtka može povećati broj zaposlenika i opreme radi kvalitetnog i pravovremenog završetka posla.

Za sada “Alfa razminiranje” d.o.o. je uspješno očistila i/ili pregledala preko 7.355.000 m2 minski sumnjivog prostora upotrebom raznih metoda.

Alfa Security

Kao agencija koja nudi i privatno osiguranje pružamo zaštitarske usluge našim klijentima iz svih sfera života. Usluga privatnog osiguranja je posao osobne sigurnosti i zaštite od tjelesnih ozljeda, prijetnji, rizika i nesreća. Svaki naš zaštitar dolazi s specifičnim vještinama i visokim razinama sigurnosne stručnosti i znanja. Kroz analizu Vaših osobnih potreba stvaramo personaliziranu uslugu zaštite. Neki klijenti mogu zahtijevati sigurnosnu patrolu oko domova i tvrtki. Drugi traže osobnu pratnju radi zaštite od nesigurne okoline. Neke kompanije traže zaštitarske usluge na koncertima, festivalima, ili čak korporativnim eventima. Potrebe su raznolike i specifične.

Kao pouzdana agencija za zaštitu i sigurnost samo nam javite koji oblik zaštite trebate, a nama dopustite da se pobrinemo za ostalo. Ne kockajte se sa svojim životom kada sumnjate u nešto što bi moglo utjecati na Vas ili Vašu obitelj. Surađujte s nama, jednom od najboljih zaštitarskih tvrtki u regiji i budite sigurni da ste u pravim rukama.

Bilo da ste bili žrtva zločina ili se jednostavno osjećate nesigurno i želite pojačati sigurnost za sebe, obitelj ili kolege, javite nam se još danas.


Hrvatski